Pulssin apteekki

Avoinna vakituinen paikka Pulssin apteekissa asiakaspalvelusta pitävälle farmaseutille. Käytössämme Maxx-järjestelmä. Ota pikaisesti yhteyttä , niin jutellaan lisää.

Heikki Andell apteekkari  p. 0407484454

Anna Ojanen proviisori  p. 022336677

humaliston.apteekki@apteekit.net

Hirvensalo apotek

TYÖPAIKKAILMOITUS 31.3.2023

Hei farmaseutti, tule osaksi annosjakelu- ja hoivakotitiimiämme Turun Hirvensalon apteekkiin!

Haemme annosjakelu- ja hoivakotitiimiimme vahvistusta. Työ on monipuolista sisältäen uusien asiakkaiden perustamista, annosjakeluasiakkaiden lääkitysten tarkistamista, annosjakelutilausten- ja toimitusten käsittelyä, hoivayksiköiden tilausten käsittelyä, sekä yhteydenpitoa hoivayksiköiden kanssa.

Miksi sinun kannattaa hakea meidän apteekkiin?

 • Työyhteisömme on tiivis, nuorekas, kannustava ja koulutusmyönteinen.
 • Arvostamme farmaseuttista osaamista.
 • Tarjolla on monipuolinen työ hyvillä työsuhde eduilla (mm. Smartum kulttuuri- jaliikuntasetelit)
 • Pääset tekemään työtä itsenäisesti osana annosjakelu- ja hoivakotitiimiä.
 • Tarjoamme joustavat mahdollisuudet vaikuttaa työtehtäviin ja halutessasi pääsetmukaan kehittämään prosesseja.Voit olla vastavalmistunut tai pidemmän kokemuksen omaava ammattilainen. Työpaikka on vakituinen. Otamme huomioon myös osa-aikaiset työnhakijat. Aloitus sopimuksen mukaan.Käytössämme on pD3-apteekkijärjestelmä, Fixu-varastoautomaatti ja Easymedi- tilausohjelma, joihin perehdytämme Sinut mielellämme. Annosjakelun yhteistyökumppanimme on Pharmac. Apteekki on avoinna arkisin 9-19, lauantaisin 9-17, sunnuntait ja pyhät suljettu.Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Jos kiinnostuit, laitathan vapaamuotoisen hakemuksen apteekkarille osoitteeseen marina.jungner@apteekit.net. Lisätietoja: proviisori Sanna Vainio sanna.vainio@hirvensalonapteekki.fi, proviisori Riikka Granqvist riikka.granqvist@hirvensalonapteekki.fi tai apteekkari Marina Jungner, puh: 040 5610772Voit käydä tutustumassa toimintaamme nettisivuillamme osoitteessa www.hirvensalonapteekki.fi ja www.saaristoapteekki.fi.Odotamme yhteydenottoasi – lämpimästi tervetuloa meidän mukavaan porukkaan!

Farmaceut, välkommen till vårt glada team på Hirvensalo apotek i Åbo!

Vi söker en farmaceut till vår unga, trevliga arbetsgemenskap, som uppskattar farmaceutiskt kunnande. Vi har ett fint arbetsteam och uppmuntrar varandra. Hos oss kan du påverka dina kommande arbetsuppgifter enligt dina önskemål. Det finns många valmöjligheter, till exempel om du är intresserad av att utveckla vår kundservice eller läkemedelsrådgivning, dosdispensering eller äldreboendeverksamheten, vår marknadsföring, läkemedelssäkerhet eller vår nätapoteksverksamhet. Vi erbjuder dig mångsidigt arbete med goda anställningsförmåner (t.ex. Smartum kultur- och motionssedlar). Om du önskar kan du vara med i planeringen av arbetsgemenskapens rekreationsdagar. Arbetsplatsen är en fastanställning, på hel- eller deltid enligt ditt önskemål.

Vi förväntar oss att du är samarbetskunnig och du trivs med att arbeta med kunder. Vi använder apotekssystemet pD3, läkemedelsroboten Fixu och beställningsprogrammet Easymedi, som vi gärna hjälper dig med. Apoteket är öppet på vardagar kl 9-19 och lördagar kl 9-17. Vi har stängt på söndagar och helgdagar.

Våra provisorer berättar gärna mer: provisor Sanna Vainio sanna.vainio@hirvensalonapteekki.fi, provisor Riikka Granqvist riikka.granqvist@hirvensalonapteekki.fi eller så kan du kontakta apotekaren Marina Jungner, tel: 040 5610772

Om du är intresserad, skicka gärna in en fritt formulerad ansökan till apotekaren marina.jungner@apteekit.net

Bekanta dig med vår verksamhet på våra webbsidor www.hirvensalonapteekki.fi och www.saaristoapteekki.fi.

Jurva apotek

Työpaikkakuvaus

Jurvan apteekissa on kokoaikaisen vakituisen farmaseutin paikka avoinna. Apteekki on avoinna ma-pe klo 8.30 – 17, la klo 9 – 14. Sunnuntaisin olemme suljettuna. Apteekissa on Maxx -apteekkijärjestelmä. Meillä on myös koneellinen annosjakelupalvelu, josta oleva kokemus katsotaan eduksi. 

Tule kokemaan maalaisapteekin tunnelmaa.

Lisätietoja antaa apteekkari Päivi Hakala, paivi.hakala@apteekit.net, 050-3381023

Palkka

Tes:n mukainen palkka

Praktik vid Yliopiston apteekki

Oppilashaku 1 harjoitteluun kevät 2024 Yliopiston Apteekki pääkaupunkiseutu

Haluatko kehittää osaamistasi merkityksellisen työn äärellä? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin. 

Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen. 

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoon farmasian opiskelijoita suorittamaan farmaseutin tutkintoon sisältyvää ensimmäistä harjoittelua vuoden 2024 keväällä pääkaupunkiseudun toimipisteisiin Keskusta, Töölö, Malmi, Viikki, Iso Omena (Espoo) ja Tammisto (Vantaa). 

Meillä sinua odottavat lukuisat työkaverit, joista saat myös vapaa-ajalla seuraa lenkkipolulle tai vaikkapa avantouintiin. Työn tekoa meillä vauhdittavat loistava yhteishenki, työkaverien avuliaisuus ja mukavat asiakkaat. Lisäksi toimipisteissämme harjoittelun tukena ovat ammattitaitoiset tuutorit, jotka auttavat sinua kehittymään ja menestymään lääkealan asiantuntijana. 

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Työpäivämme ja -vuoromme ovat monipuolisia ja olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan. 

Monipuolisen harjoittelujaksomme aikana pääset tutustumaan Yliopiston Apteekkiin, monipuolisiin palveluihimme (esim. verkkoapteekki, lääkevalmistus, annosjakelu) ja saat ajankohtaista tietoa erilaisista tuotteista sekä lääkehoidoista. 

 Yliopiston Apteekki tarjoaa ainutlaatuisia uramahdollisuuksia valmistuneille. Tutustu moniin mahdollisuuksiimme moniosaajafarmaseutin tehtävän kautta. Työsuhteesi jatkuessa meillä harjoittelun jälkeen tarjoamme farmaseuteille seuraavia etuja 

 • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut 
 • Tulokseen pohjautuvia palkkioita 
 • Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24h/vko tai yli työsuhteisiin) 
 • Ravinto- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun 
 • Perehdytämme erilaisiin rooleihin, kuten palvelulähettilääksi tai YA-tuotesarjavastaavaksi 
 • LHA-opintoja, esihenkilövalmennuksia ja oppisopimuskoulutuksia 
 • Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koululutustapahtuman 
 • Roolikohtaisia koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa 
 • Tukea omaehtoiseen opiskeluun 
 • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan 

Kiinnostuitko mahdollisuudesta tehdä harjoittelu Yliopiston Apteekissa?   

Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme  

https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Haku alkaa 28. helmikuuta 2023 ja päättyy 31. maaliskuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on vuonna 1755 perustettu apteekkikonserni, joka toimii Suomessa ja Venäjällä. Suomessa Yliopiston Apteekilla on 17 toimipistettä. Verkkokauppa palvelee asiakkaita valtakunnallisesti. Puhelinpalvelumme on avoinna 24 h.

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Farmasian opiskelijaharjoittelut, lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus ovat Yliopiston Apteekin lakisääteisiä yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin Yliopiston Apteekki käyttää vuosittain yli neljä miljoonaa euroa.

 Yliopiston Apteekin omistaa Helsingin yliopisto, jonka opetuksen ja tutkimuksen hyväksi koko tuottomme vuosittain ohjataan. Tunnustuksena tästä Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Yhteiskunnallinen yritys -merkin

Nova Apteekki – Kuppis

Kesätyöpaikka farmaseutille:

Kesätyöpaikka farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle NOVA Apteekissa. Apteekkimme sijaitsee Kupittaan Citymarketissa ja on avoinna ma-pe klo 8.30-20.30, la 8.30-18.00 ja su 11-16. Apteekissa MAXX, ROWA ja verkkoapteekki. Työaika neuvoteltavissa,voit tehdä vaihtelevan pituisia työpäiviä tai vain viikonloppuja!

Ota yhteyttä: proviisori Marika Sirro, puh. 024171700 tai marika.sirro@novaapteekki.fi

Huittisten Apteekki

Oletko valmistumassa keväällä tai kesän kynnyksellä? Haemme sekä vakituista farmaseuttia tai proviisoria, että kesätyöntekijää valmistuneesta tai farmaseutin oikeudet omaavasta opiskelijasta.

Meillä saat erinomaisen perehdytyksen monenlaisiin työtehtäviin.
Asiakaspalvelun lisäksi meillä on koneellinen annosjakelu ja hoitokotien lääketoimituksia. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja IsoFixu-varastoautomaatti. Kuulumme Avainapteekkeihin.

Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Hakemukset 16.3.23 mennessä.

Hakemukset ja tiedustelut:
martina.jons-kari@seutuposti.fi
puh 040 7373241
Tervetuloa joukkoomme!

*

Ingå apotek

Ifall sommararbete ute i skärgården intresserar, kolla in följande jobberbjudande!

“Vi skulle gärna ta emot en farmaceut till sommaren eller eventuellt längre tid så om du har någon studerande som inte ännu har planer så väntar GLADA INGÅ på mera arbetskraft.

Vänliga hälsningar från Ingå

Monica Strandvall”

Kontaktinfo och hemsidor till apoteket.

Ingå apotek

Ola Westmans allé 9,  
10210 INGÅ

Tel: (09) 2211 218 
inkoon.apteekki@apteekit.net

Farmania

Farmasian opiskelija, etsitkö vakaata ja joustavaa työtä kesäksi tai pidemmäksi aikaa? Haku Farmanian alueellisiin tiimeihin on nyt auki!Mikäli juuri sinulle räätälöity arki, rento ja lämminhenkinen työyhteisö sekä mahdollisuus tehdä innostavaa työtä voisivat sopia urapolkuusi, lue ihmeessä tehtävästä lisää tämän linkin takaa:https://www.recright.com/careers/fi/farmania/farmaseutti-tai-proviisoriopiskelija-kesatyo-63c679b4e29fb32c870a92ed 

❤:Farmania

Paimios apotek

12.1.2023

Paimion apteekissa on tarjolla äitiysloman sijaisuus proviisorille tai pian valmistuvalle proviisorille. Pestisi alkaisi esimerkiksi maaliskuun 2023 alusta ja kestäisi vähintään elokuun 2024 loppuun, mahdollisesti pidempäänkin. Toimenkuvasi on erittäin monipuolinen sisältäen asiakaspalvelun lisäksi työn organisointiin, henkilöstöjohtamiseen sekä apteekin kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Kokemus apteekkityöstä on välttämätön, mutta perehdytämme proviisorin tehtäviin ennen äitiysloman alkua. Meillä työskennellessäsi opit laajasti koko apteekin tehtävät. Hyvät ATK-taidot ovat plussaa!

Paimion apteekissa työskentelee proviisorin ja apteekkarin lisäksi seitsemän farmaseuttia, kaksi vakituista teknistä työntekijää sekä useita opiskelijoita kassatyöntekijöinä meitä ilahduttamassa. Meillä on mukavat asiakkaat ja naurumme raikaa välillä samassa kiinteistössä sijaitsevan S-marketin puolelle. Käytämme Maxx-apteekkiohjelmaa ja toimitamme yli 100 000 reseptiä vuodessa. Paimion apteekissa on tavanomaisen asiakaspalvelun lisäksi myös annosjakelua ja hoitokotien tilausten käsittelyä (annosjakeluun perehdytetään, mutta ei ole pääasiallinen työtehtävä). Palvelemme ma–pe klo 9–19 sekä la klo 9–15. Meille ajaa Turun suunnasta alle puolessa tunnissa.

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää: heino.pernila@apteekit.net tai soita p. 0400 786 887. Lisätietoa saat halutessasi lisäksi proviisorilta Mirvalta proviisori@paimionapteekki.fi

.

Kyrkslätts Nya Apotek

Vi behöver till vårt glada gäng en farmaceut som gärna kan betjäna våra kunder på både finska och svenska. I förstahand söker vi en farmaceut för heltidsanställning men även andra anställningsformer är möjliga. Arbetstiderna är flexibla tack vara apotekets öppenhetstider. Vi har pd3-systemet och lagerrobot i bruk. Vi hör till Avainapteeki-kedjan.

Mera information fås av apotekare Anders Karlsson anders@apotek.fi och provisor Maria Fernandez, Maria.Fernandez@apteekit.net eller tel. 020 728 1890

Kirkkonummen Uusi Apteekki

Tarvitsemme iloiseen joukkoomme farmaseuttia palvelemaan asiakkaita mieluiten sekä suomeksi että ruotsiksi. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista farmaseuttia, mutta myös muut työaikajärjestelyt ovat mahdollisia.

Apteekin aukioloajat mahdollistavat joustavat työajat.

Käytössä on pd3-järjestelmä sekä varastoautomaatti. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Lisätietoja antavat apteekkari Anders Karlsson anders@apotek.fi ja proviisori Maria Fernandez, Maria.Fernandez@apteekit.net tai 020 728 1890 

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7. 

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa. 

.

Kimito apotek:

Vi söker en farmaceut eller person med farmaceuträttigheter som sommarvikarie. Vi använder oss av apoteksprogrammet pd3.  Av våra kunder är ca. 70% svenskspråkiga, vilket betyder att den person som söker tjänsten behöver behärska båda inhemska språken. Kimitoön är en naturskön ö med intressanta besöksmål och ett mångsidigt utbud av tjänster.  Om det behövs hjälper vi till med att söka bostad. Om du blev intresserad välkomnar vi dig varmt till vårt glada gäng!

Kontakta apotekare Kaisa Rauhala via e-mail kaisa.rauhala@apteekit.net  

.

.

HEJ DU SNART FÄRDIG FARMACEUT

Vi erbjuder en heltidstjänst för färdig farmaceut eller snart färdig farmaceut till apoteket i Runosbacken, Åbo.

Tidpunkt för start kan avtalas flexibelt, även deltidsarbete om så önskas. Vi är ett ungt och sammansvetsat team och vi en god arbetsatmosfär.

Arbetstiderna är bekväma, inga sena kvällar eller långa veckoslut. Bra bussförbindelser till Runosbacken från centrum.

Som farmaceut hos oss arbetar du omväxlande bland annat med rådgivning och försäljning inom recept och egenvård, samt dosdispensering bl.a. för hemsjukvård och vårdhem.

Kontakta och fråga gärna mer (på finska) av apotekare Lenita Jokinen, tel.: 050 490 8944 eller e- post: Lenita.jokinen@apteekit.net

.

.

Logo
Moi, sinä kohta valmistuva farmaseutti, tule töihin Satafarmalle!
Oletko jo miettinyt missä haluat työskennellä valmistuttuasi? Oletko pohtinut, miten viihtyisit työssäsi, kehittäisit osaamistasi ja oppisit apteekkialan mahdollisimman monipuolisesti?Satafarmalla sinulla on mahdollisuus tähän!

Minkälaisen työsopimuksen Satafarma tarjoaa?
 
Satafarmalla voi työskennellä erilaisilla työsopimuksilla ja sovimmekin jokaisen työntekijän kanssa hänelle sopivimmasta työsopimuksesta yhdessä. Osa Satafarmalaisista työskentelee esimerkiksi viisi päivää viikossa, osa kolme päivää viikossa ja pieni osa ns. nollasopimuksella, eli ovat töihin kutsuttaessa-työsuhteessa. 
 
Nollasopimus sopii erityisesti työntekijöille, jotka haluavat itse päättää oman työrytminsä, kuten tehdä kesällä töitä paljon ja lomailla talvella useamman kuukauden, esimerkiksi ulkomailla. Nollasopimus on erinomainen myös sairaala-apteekissa työskenteleville tai opiskelijoille, jotka haluavat ylläpitää avoapteekkipuolen ammattitaitoa.
 
Satafarmalla kuukausittaisen sopimustuntimäärän ylittävät työtunnit talletetaan työaikapankkiin, minkä avulla työmäärää tasataan tulevina kuukausina. Eli jos olet tehnyt töitä jossain kuussa enemmän kuin työsopimuksessasi lukee, on sinulla mahdollisuus pitää tulevina kuukausina ylimääräisiä palkallisia vapaapäiviä. Siistiä, eikö! Nollasopimuksella kaikki tehdyt työtunnit maksetaan kuukausittain ja työaikapankki ei ole heillä käytössä.

Miten voin hakea Satafarmalle töihin?
 
Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen info@satafarma.fi
 
Voit myös soittaa Satafarman yrittäjille:
Pauliina Reuna 044 012 0836 tai 
Johanna Lukola 044 231 3357.