Kyrkslätts Nya Apotek

Vi behöver till vårt glada gäng en farmaceut som gärna kan betjäna våra kunder på både finska och svenska. I förstahand söker vi en farmaceut för heltidsanställning men även andra anställningsformer är möjliga. Arbetstiderna är flexibla tack vara apotekets öppenhetstider. Vi har pd3-systemet och lagerrobot i bruk. Vi hör till Avainapteeki-kedjan.

Mera information fås av apotekare Anders Karlsson anders@apotek.fi och provisor Maria Fernandez, Maria.Fernandez@apteekit.net eller tel. 020 728 1890

Kirkkonummen Uusi Apteekki

Tarvitsemme iloiseen joukkoomme farmaseuttia palvelemaan asiakkaita mieluiten sekä suomeksi että ruotsiksi. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista farmaseuttia, mutta myös muut työaikajärjestelyt ovat mahdollisia.

Apteekin aukioloajat mahdollistavat joustavat työajat.

Käytössä on pd3-järjestelmä sekä varastoautomaatti. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Lisätietoja antavat apteekkari Anders Karlsson anders@apotek.fi ja proviisori Maria Fernandez, Maria.Fernandez@apteekit.net tai 020 728 1890 

pastedGraphic.png

Farmaseutteja verkkoapteekkiin ja Lahden toimipisteeseen

Kiinnostaako sinua työskentely apteekin asiakaspalvelussa, mutta perinteinen apteekkityö ei tunnu tarjoavan riittävästi vaihtelua ja mahdollisuuksia kehittyä? Oletko laillistettu farmaseutti? Sujuuko sinulta chattailu kuin vettä vain? Miltä tuntuisi palvella asiakkaita villasukat jalassa, monikanavaisessa asiakaspalvelukeskuksessa?

Yliopiston Apteekki hakee FARMASEUTTEJA vahvistamaan huipputiimiämme verkkoapteekin chat-, puhelin- ja some-asiakaspalvelussa. Chat on moderni ja dynaaminen, voimakkaasti kasvava lääke- ja tuoteneuvonnan kanava. Farmaseuttina annat neuvontaa lääkkeiden, itsehoitovalmisteiden ja muiden apteekkituotteiden käytöstä, neuvot ja opastat oireiden ja vaivojen hoitoon liittyvissä kysymyksissä ja toimitat reseptilääkkeitä verkkoapteekista. Facebookissa neuvot asiakkaita apteekkikosmetiikan ja muiden itsehoitotuotteiden oikeassa käytössä ja vastaat asiakkaiden kysymyksiin ja tiedusteluihin. Työnkuvaan kuuluu monikanavaisen asiakaspalvelun lisäksi työskentely Yliopiston Apteekin kivijalkamyymälässä Lahdessa farmaseuttisissa tehtävissä.

Jos olet kiinnostunut uudenlaisesta mahdollisuudesta laajentaa osaamistasi ja tehdä jotain ainutlaatuista, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Verkkoapteekin asiakaspalvelussa olet edelläkävijöiden mukana apteekkialan ja terveydenhuollon digitalisaatiossa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monikanavaisessa contact center -yksikössämme, joka on ainoa laatuaan Suomessa – tällaista tilaisuutta ei tule muualla vastaan!

Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia, mutta huomioimme mahdollisuuksien mukaan myös henkilöstön työvuorotoiveita. Huolehdimme ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla. Saat vaikuttaa asioihin ja kehittää ainutlaatuista asiakaspalvelua. Lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen, laajat työterveyspalvelut ja kattavan sairauskuluvakuutuksen.

Monipuolinen, kiinnostava, ainutlaatuinen uusi työpaikkasi on vain klikkauksen päässä!

Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme 

https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Hakuaika 30.4.2022 asti.

Lisätietoja työtehtävistä antavat Tietopalvelupäällikkö Katariina Lehtinen puh. 09 5420 4409 sekä Apteekinhoitaja Hanna Ylä-Rautio puh. 03 589 7710.

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7. 

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa. 

.

.

KIMITO APOTEK:

Vi söker en farmaceut eller person med farmaceuträttigheter som sommarvikarie. Vi använder oss av apoteksprogrammet pd3.  Av våra kunder är ca. 70% svenskspråkiga, vilket betyder att den person som söker tjänsten behöver behärska båda inhemska språken. Kimitoön är en naturskön ö med intressanta besöksmål och ett mångsidigt utbud av tjänster.  Om det behövs hjälper vi till med att söka bostad. Om du blev intresserad välkomnar vi dig varmt till vårt glada gäng!

Kontakta apotekare Kaisa Rauhala via e-mail kaisa.rauhala@apteekit.net  

.

.

pastedGraphic.png

HEJ DU SNART FÄRDIG FARMACEUT

Vi erbjuder en heltidstjänst för färdig farmaceut eller snart färdig farmaceut till apoteket i Runosbacken, Åbo.

Tidpunkt för start kan avtalas flexibelt, även deltidsarbete om så önskas. Vi är ett ungt och sammansvetsat team och vi en god arbetsatmosfär.

Arbetstiderna är bekväma, inga sena kvällar eller långa veckoslut. Bra bussförbindelser till Runosbacken från centrum.

Som farmaceut hos oss arbetar du omväxlande bland annat med rådgivning och försäljning inom recept och egenvård, samt dosdispensering bl.a. för hemsjukvård och vårdhem.

Kontakta och fråga gärna mer (på finska) av apotekare Lenita Jokinen, tel.: 050 490 8944 eller e- post: Lenita.jokinen@apteekit.net

page1image30002640

.

.

Logo
Moi, sinä kohta valmistuva farmaseutti, tule töihin Satafarmalle!
Oletko jo miettinyt missä haluat työskennellä valmistuttuasi? Oletko pohtinut, miten viihtyisit työssäsi, kehittäisit osaamistasi ja oppisit apteekkialan mahdollisimman monipuolisesti?Satafarmalla sinulla on mahdollisuus tähän!

Minkälaisen työsopimuksen Satafarma tarjoaa?
 
Satafarmalla voi työskennellä erilaisilla työsopimuksilla ja sovimmekin jokaisen työntekijän kanssa hänelle sopivimmasta työsopimuksesta yhdessä. Osa Satafarmalaisista työskentelee esimerkiksi viisi päivää viikossa, osa kolme päivää viikossa ja pieni osa ns. nollasopimuksella, eli ovat töihin kutsuttaessa-työsuhteessa. 
 
Nollasopimus sopii erityisesti työntekijöille, jotka haluavat itse päättää oman työrytminsä, kuten tehdä kesällä töitä paljon ja lomailla talvella useamman kuukauden, esimerkiksi ulkomailla. Nollasopimus on erinomainen myös sairaala-apteekissa työskenteleville tai opiskelijoille, jotka haluavat ylläpitää avoapteekkipuolen ammattitaitoa.
 
Satafarmalla kuukausittaisen sopimustuntimäärän ylittävät työtunnit talletetaan työaikapankkiin, minkä avulla työmäärää tasataan tulevina kuukausina. Eli jos olet tehnyt töitä jossain kuussa enemmän kuin työsopimuksessasi lukee, on sinulla mahdollisuus pitää tulevina kuukausina ylimääräisiä palkallisia vapaapäiviä. Siistiä, eikö! Nollasopimuksella kaikki tehdyt työtunnit maksetaan kuukausittain ja työaikapankki ei ole heillä käytössä.

Miten voin hakea Satafarmalle töihin?
 
Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen info@satafarma.fi
 
Voit myös soittaa Satafarman yrittäjille:
Pauliina Reuna 044 012 0836 tai 
Johanna Lukola 044 231 3357.