Myllyn Apteekkiin


Farmaseutti! 

Tule töihin vakituiseen työsuhteeseen Myllyn Apteekkiin. Myllyn Apteekki on kasvava apteekki Kauppakeskus Myllyssä Raisiossa. Kauppakeskuksessa on tarjolla ilmaiset parkkipaikat myös henkilökunnan käyttöön.

Tarjoamme sinulle joustavan työajan. Työ voi olla kokopäiväistä tai halutessasi voit lyhentää työpäiviäsi tai työviikkoasi. Meillä on apteekissa hyvä työilmapiiri, mukavat työtoverit ja ystävälliset asiakkaat. Järjestämme myös erilaisia aktiviteetteja työporukan kesken.

Myllyn Apteekissa henkilökuntaetuna on laaja työterveys ja sairaskuluvakuutus sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Tarjolla on myös Smartumin liikuntasetelit täysmääräisinä.

Arvostamme ammattitaidon kehittämistä ja -ylläpitoa ja siksi annammekin mahdollisuuden osallistua koulutuksiin työajalla. Apteekissa pidetään myös erilaisia tuoteinfoja työpäivien aikana.

Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Tarjoamme annosjakelua ja meillä on verkkoapteekki.

Tule mukaan iloiseen joukkoomme! Aloittaa voit heti kun sinulle sopii. Meillä on tarjolla myös kesätöitä ja/tai ilta- ja viikonlopputöitä farmaseutille. 

Kysy rohkeasti prov. Suvi Kosunen 

suvi.kosunen@myllynapteekki.fi 

02 332 3910

044 530 3086.Farmaseutti Yliopiston Apteekkiin Saloon


Haluatko osaamistasi kehittävän ja merkityksellisen työn? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin.
Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.
Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoomme:
Laillistettua tai pian valmistuvaa farmaseuttia Saloon määräaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen.

Yliopiston Apteekissa Salossa pääset huolehtimaan apteekkimme lääkeneuvonnasta sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Täällä sinua odottaa 25 työkaveria, joista saat vapaa-ajalla seuraa lenkkipolulle tai kahville. Työn tekoa meillä vauhdittavat loistava yhteishenki, työkaverien avuliaisuus ja mukavat asiakkaat.
Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Töitä on mahdollista tehdä vain kesän ajan tai tarvittaessa vakituisesti.
Työvuorot sijoittuvat klo 8-20 välille.
Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi farmaseuttisessa asiakaspalvelussa, mutta tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kokeneet kollegat ovat aina tukenasi. Lisäksi tarjoamme paljon erilaisia koulutuksia, joiden avulla vahvistat ja päivität osaamistasi.

 • YA:n oman lauantailisän, joka nostaa lauantain perustunneista maksettavaa palkkaa 50 %
 • Aloitteleville ja kokoaikaisille farmaseuteille maksamme työehtosopimuksen mukaisten palkkojen päälle
  jopa 150 €/kk  
 • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut sisältäen
  sairauskuluvakuutuksen
 • Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24 h/vko tai yli työsuhteisiin)
 • Lounas-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun
 • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan
 • Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koululutustapahtuman
 • Roolikohtaisia koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
 • Koulutuksia erilaisiin vastuurooleihin, kuten eläin-, vatsa ja suolisto tai kosmetiikkafarmaseutiksi
 • Tukea omaehtoiseen opiskeluun

Osana työhöntulotarkastusta kuuluu huumausainetestaus.
Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 12.5.2024 mennessä. Otamme yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin jo hakuajan puitteissa, joten hae nopeasti!
Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme 
https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat
Lisätietoja tehtävästä antaa apteekinhoitaja Saara Venelampi p. 02-6516 5699.


Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama konserni, jonka tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja olemme huolehtineet suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa.
Yliopiston Apteekilla on kolme yhteiskunnallista erityistehtävää: harvinaisten lääkkeiden valmistus, farmasian opiskelijaharjoittelut ja lääkehuollon tutkimus. Olemme useiden harvinaisten lääkkeiden ainoa valmistaja Suomessa.
Konserniimme kuuluu 17 apteekkia 14 kaupungissa, valtakunnallisesti palveleva verkkokauppa sekä julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa palveleva terveydenhuollon liiketoimintaTule töihin YLIOPISTON APTEEKKIIN PORIIN


Etsimme nyt yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoomme:
PROVIISOREJA JA FARMASEUTTEJA
Poriin täysi- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen


Yliopiston Apteekissa Porissa pääset vahvistamaan farmaseuttista osaamistasi, kartuttamaan kokemusta apteekki- ja asiakaspalvelutyöstä sekä rakentamaan kanssamme Suomen parasta* asiakaskokemusta.


Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kokeneet kollegat ovat aina tukenasi.


TARJOAMME SINULLE:
• Mahdollisuuden työskennellä joustavasti opiskelujesi ohessa
• *3000 € bonuksen uusille vakituisille farmaseuteille, joiden työaika vähintään 32 h/vko, ja jotka sitoutuvat työskentelemään Yliopiston Apteekissa vähintään kaksi vuotta
• Aloitteleville ja kokoaikaisille farmaseuteille maksamme työehtosopimuksen mukaisten palkkojen päälle jopa 150 €/kk
• TES:n lauantailisän päälle maksamme YA:n oman lauantailisän, joka nostaa lauantain perustunneista maksettavaa palkkaa 50 %
• Palkanlisiä ja tulospalkkioita
• Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut
• Lounas-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun
• Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan


Jos olet jo laillistettu proviisoriopiskelija tai pian valmistuva farmaseutti, olet etsimämme
henkilö.


KIINNOSTUITKO?
Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse vt. apteekkiliiketoiminnan operatiiviseen johtajaan Marita Lemiseen marita.leminen@ya.fi ja apteekkiketjun asiakaspalvelupäällikköön Kirsi Punakiveen kirsi.punakivi@ya.fi

Yliopiston apteekki

Vill du utveckla din kompetens i ett meningsfullt arbete? Om du svarade ja, bli en del av vår arbetsgemenskap som redan i sig motiverar dig att gå till jobbet. 

Hos oss får du utveckla din kompetens med mångsidiga karriärmöjligheter, uppleva arbetsglädje, eftersom glädjen i att lyckas tillsammans är en av våra värderingar, och göra gott, eftersom vår avkastning används till utbildning och forskning. 

Till vår gemenskap av 1000 medarbetare söker vi nu 

FARMACISTUDERANDE 

för apotekspraktiken som hör till farmaceutexamen. De flesta praktikplatser fylls i mars och april, varefter apoteken kan ta emot praktikanter om de har praktikplatser kvar.

Vi kan erbjuda dig många arbetskamrater, som du också kan umgås med på fritiden i löpspåret eller kanske på fotbollsplanen. Vi har en fantastisk gemenskap, hjälpsamma arbetskamrater och trevliga kunder. Våra praktikanter får också stöd av kunniga tutorer, som hjälper dig att utvecklas och bli framgångsrik som expert inom läkemedelsbranschen. Vi hoppas att du ska trivas hos oss och efter praktiken stanna kvar som sommarjobbare för att stärka din kompetens inom farmaci.

Vi förväntar oss att du har en serviceinriktad, positiv och lösningsfokuserad attityd, god förmåga att arbeta i team, initiativförmåga och ett raskt arbetsgrepp. Din viktigaste egenskap är ändå intresse och vilja att lära dig arbetsuppgifterna. Våra arbetsdagar och skift är mångsidiga och vi har öppet årets alla dagar.

Praktiken börjar enligt överenskommelse. Observera att alla nya UA-medarbetare – även farmaceutpraktikanter – ska lämna ett drogtest. 

Under vår mångsidiga praktikperiod får du bekanta dig med Universitets Apoteket och våra mångsidiga tjänster (t.ex. webbapoteket, tillverkning av läkemedel, dosering) samt får aktuell information om olika produkter och läkemedelsbehandlingar. Universitets Apoteket erbjuder unika karriärmöjligheter för utexaminerade.

Om du fortsätter arbeta hos oss efter din praktik erbjuder vi följande förmåner för farmaceuter 

 • UA:s eget lördagstillägg, som höjer lönen för de grundläggande timmarna på lördagar med 50 %. 
 • För nya farmaceuter betalar vi upp till 150 €/månad mer än lönen enligt kollektivavtalet   
 • Goda personalförmåner, såsom personalrabatt och omfattande företagshälsovårdstjänster inklusive sjukkostnadsförsäkring 
 • Lönetillägg och resultatpremier 
 • Omfattande sjukkostnadsförsäkring för fast anställda (som arbetar 24 h/vecka eller mer) 
 • Lunch-, kultur-, välfärds- och idrottsförmån  
 • Vid behov stöd för garantihyra för bostad  
 • En årlig gemensam utbildning för hela personalen 
 • Rollspecifika utbildningar såväl internt som i samarbete med läkemedelsföretag 
 • Stöd för frivilliga studier 

https://ats.talentadore.com/apply/abo-akademin-oppilashaku/m6w5b8

Linnan apteekki

Turun 8. Linnan apteekki etsii farmaseuttia tai farmasiaoppilasta
kesätöihin. Tarvittaessa voit aloittaa työt jo aikaisemmin. Työaika ja
palkkaus neuvoteltavissa. Voimme tarjota sinulle keskeisen sijainnin
Turun ydinkeskustasta. Apteekissa on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä
ja Rowa-varastorobotti. Toimimme opetusapteekkina, joten ohjaamme
mielellämme myös farmasiaoppilaita. Edellytämme että olet laillistettu
farmaseutti tai farmasian opiskelija (oppilaan oikeuksilla).

Tiedustelut: apteekkari Juha Rahikka tai proviisori Johanna Mäkelä
Hakemukset voi lähettää: toimisto@linnanapteekki.fi
Apteekin puhelinnumero: 02-2750400 “

H&W Biotech Oy

Job Recruitment: Sales and Marketing Association
H&W Biotech Oy is a rapidly growing Finnish medical and health device company providing a diverse range of self-tests and smart medical devices to healthcare organizations, hospitals, and pharmacies.
Our expertise is based on the development, manufacture, import, sale, and export of cutting-edge in vitro diagnostic (IVD) products and services. We are currently seeking a highly motivated pharmacist or pharma student to join our team as a marketing and sales association. The ideal candidate is fluent in English and Finnish, and has a strong interest in marketing and sales in the field of medical devices.


Responsibilities:
Providing support for the marketing and sales persons
Material production
Customer visits and promotions (exhibitions)
Helping and participation in regulatory affairs


Requirements:
Currently enrolled in pharmacist program at the university level or obtained the pharmacist degree
Fluent in English and Finnish, Swedish is a plus
Part-time/Full-time
Social person and very good communication skills, Customer contact & communication
Able to work independently and follow schedule and deadlines but also attitude to work in a team
Good at documentation and preparing marketing material (visual and text)
Location preferably in Uusimaa area, Turku also possible
Able to do Multitasking during the work
Previous experience in marketing or sales is a plus
Able to travel (with your own car)
This is a full-time /part-time position that offers valuable experience in the marketing and sales
aspects of the medical device industry. The salary is based on your experience and know-how.
If you meet the above requirements and are excited about the opportunity to work with our team,
please submit your application to email: info@healthwing.fi, including your resume and a cover letter
explaining why you would be a great fit for this role.
We look forward to hearing from you!

Runosmäen apteekki

Farmaseutti tai farmaseutti/proviisoriopiskelija

Haemme täydennystä nuorekkaaseen työyhteisöömme. Voit olla vastavalmistunut tai valmistumassa oleva (aloitusaika sovittavissa). Toimimme opetusapteekkina, joten meillä on mahdollista suorittaa myös opetusapteekkiharjoittelut.

Meillä pääset tekemään ja kehittämään laaja-alaisesti kaikkia farmaseuttisia tehtäviä toiveidesi mukaan. Opastamme ja perehdytämme kattavasti.

Asiakkainamme on myös annosjakeluasiakkaita ja hoitokoteja. Asiakaspalvelun lisäksi olisit halutessasi osa annosjakelu- ja kotihoitotiimiämme, jolloin pääset mukaan moniammatilliseen yhteistyöhön. Vastuualueet ja ammattitaitosi kehittämisen voimme muokata kiinnostustesi ja yhteisten tavoitteiden mukaisesti.

Meillä on viihtyisä työilmapiiri ja rento meininki. Työajat ovat mukavat, eikä meillä ei ole pitkiä ilta- tai viikonloppuvuoroja (apteekki avoinna ma-pe 9-17, la 10-14). Hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla (bussi 10min välein keskustasta). Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Yhteydenotot tai vapaamuotoiset hakemukset: Turun 21. Runosmäen apteekki, apteekkari Lenita Jokinen, p. 050 490 89 44 tai lenita.jokinen@apteekit.net

Lääketeknikko, Auran Apteekki

Haluatko liittyä osaksi aivan Turun kupeessa sijaitsevan modernin apteekin mukavaa työporukkaa? Nyt siihen on loistava mahdollisuus!

Etsimme asiakkaallemme Auran Apteekille iloista ja asiakaspalveluhenkistä lääketeknikkoa/teknistä työntekijää opintovapaan sijaisuuteen. Tehtävä on määräaikainen ja kestää arviolta elokuuhun 2025, mutta jatko tehtävässä saattaa olla mahdollista.

Työssäsi mahdollistat asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun, sekä miellyttävän asiointikokemuksen. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelun ja kassatyöskentelyn lisäksi mm. tavaroiden vastaanotto ja hyllytys, lääkekuljetukset sekä muiden juoksevien asioiden hoitaminen

Toivomme, että sinulta löytyy intoa ja osaamista vahvistaa Auran apteekin näkyvyyttä myös sosiaalisessa mediassa esim. Facebookissa ja Instagramissa. Pääset rakentamaan myös kampanjatuotteiden esillepanoja. Aiempi kokemus tehtävästä ei ole välttämätöntä, mutta iloinen, reipas ja asiakaspalveluhenkinen asenne ovat ehdottomia valttikortteja. 
Työpäiväsi muodostuvat monipuolisista tehtävistä miellyttävien työaikojen puitteissa. Apteekki on avoinna arkisin klo 9.30–18.00 ja lauantaisin klo 10.00–15.00. Työaikasi on 105 tuntia / 3 viikkoa ja palkkaus tehtävään on apteekkialan TES:in mukainen. Työsuhde muodostuu Auran Apteekin ja työntekijän välille. Työsuhteen aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Saara Peltomäki, puh +358 50 479 4065 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Haku alkaa 14. helmikuuta 2024 ja päättyy 28. helmikuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen

Myllyn Apteekki

Farmaseutti! 

Tule töihin vakituiseen työsuhteeseen Myllyn Apteekkiin. Myllyn Apteekki on kasvava apteekki Kauppakeskus Myllyssä Raisiossa. Kauppakeskuksessa on tarjolla ilmaiset parkkipaikat myös henkilökunnan käyttöön.

Tarjoamme sinulle joustavan työajan. Työ voi olla kokopäiväistä tai halutessasi voit lyhentää työpäiviäsi tai työviikkoasi. Meillä on apteekissa hyvä työilmapiiri, mukavat työtoverit ja ystävälliset asiakkaat. Järjestämme myös erilaisia aktiviteetteja työporukan kesken.

Myllyn Apteekissa henkilökuntaetuna on laaja työterveys ja sairaskuluvakuutus sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Tarjolla on myös Smartumin liikuntasetelit täysmääräisinä.

Arvostamme ammattitaidon kehittämistä ja -ylläpitoa ja siksi annammekin mahdollisuuden osallistua koulutuksiin työajalla. Apteekissa pidetään myös erilaisia tuoteinfoja työpäivien aikana.

Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Tarjoamme annosjakelua ja meillä on verkkoapteekki.

Tule mukaan iloiseen joukkoomme! Aloittaa voit heti kun sinulle sopii. Meillä on tarjolla myös kesätöitä ja/tai ilta- ja viikonlopputöitä farmaseutille. 

Kysy rohkeasti prov. Suvi Kosunen suvi.kosunen@myllynapteekki.fi tai apt. Anne Elo-Kinnunen anne.elo-kinnunen@myllynapteekki.fi tai 0405057212.

Sanitum Apteekki

Farmaceut eller provisorsstuderande, söker du nya utmaningar i sommar?

Vi söker nu sommarjobbare med farmaceuträttigheter till det nystartade apoteket, Sanitum Apteekki, i köpcentret Sello i Esbo. Vi är ett modernt och framåtblickande apotek och har en fin gemenskap bland personalen. Vi använder MAXX apotekssystem. Du är den vi söker efter om du är en team spelare, är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten och tycker om kundbetjäning. Det är goda förbindelser med allmänna transportmedel till Sello och vi kan också erbjuda personalen parkeringsplats vid behov. Den exakta tidpunkten för sommarjobbet, lön samt veckotimmarna kan vi komma överens om. Ifall du är intresserad, ta kontakt med vår apotekare, Linda, linda.seppala@apteekit.net (040-
8267833) så kan vi talas vid! Platsen fylls genast då vi hittar en lämplig sökande.

Stenhaga Apotek i Vasa

Hej farmaciestuderande i Åbo!

Kom och sommarjobba på Stenhaga Apotek i Vasa. Vi erbjuder arbete åt farmaciestuderanden och andra som är intresserade av branschen.

Vi erbjuder dig plats i vårt trevliga, serviceinriktade team på en modern arbetsplats. Vi har MAXX, Iso-Fixu lagerrobot, hämtautomater och ett växande nätapotek Hos oss får du jobba mångsidigt med allt, från lagerhållning och kassaarbete till kosmetikförsäljning. Både heltid och deltid passar oss.

Vi betjänar våra kunder på finska, svenska och engelska Vår öppettider: må-fr 9-19, lö 10-16

Vi finns i Stenhaga shoppingområdet i Vasa. Vid behov hjälper vi dig att skaffa lägenhet.

Ta kontakt med apotekare Mona Heikfolk tel. 040-565 0819 eller e-post: mona.heikfolk@apteekit.net
www.stenhagaapotek.fi

Farmasian opiskelija, tule Farmanialle kesäksi tai pidemmäksi aikaa!

Farmasian opiskelija, joko sinulta löytyy takataskusta farmaseutin tai oppilaan oikeudet? Me Farmanialla haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden luoda omannäköistä, joustavaa työelämää. Tiimissämme on paikka sinulle – kesäksi tai pidemmäksi aikaa!

Kanssamme pääset nauttimaan ison yrityksen vakaudesta ja monipuolisista uramahdollisuuksista kaikissa työelämäsi vaiheissa. Olemme lämminhenkinen, luotettava ja vastuullinen työnantaja, ja meillä sovitusta pidetään kiinni. Teemme asiantuntijatyötä rennolla otteella ja tiimityötä arvostaen. Tutustu lisää Farmanian työntekijälähtöiseen kulttuuriin ja kattaviin työsuhde-etuihin urasivuiltamme: 

https://www.instagram.com/farmania_oy/

Saimmeko sinut kiinnostumaan?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta 31.3.2024 mennessä tai :fota suoraan yhteyttä tiimien esihenkilöinä toimiviin aluepäälliköihimme, jotka kertovat mielellään lisää työskentelystä Farmanialla: https://www.recright.com/careers/fi/farmania/farmasian-opiskelija-6593e9d11c1dd08050d36305

Rauman Apteekki

Jo vuodesta 1780 toiminut Rauman Ensimmäinen Apteekki palvelee asiakkaitaan nykyaikaisissa ja valoisissa tiloissa Rauman K-Citymarketissa. Apteekki on auki joka päivä! Lisäksi toimimme hiljattain remontoidussa Otan sivuapteekissa Syväraumankadulla.

Rauman Ensimmäinen apteekki tarjoaa sinulle viihtyisän työilmapiirin ja osaavat työkaverit sekä vaihtelevat, joustavat työajat. Tuotevalikoimamme on kattava ja panostamme henkilökunnan kouluttautumiseen ja hyvinvointiin. Meillä on hyvät toimitilat ja mukavat asiakkaat, ja töihin on kiva tulla! Toivomme sinulta farmaseutin ammattioikeuksia. Palkkaus TES:n/ sopimuksen mukaan. Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä, ja pääapteekki on avoinna arkisin 9-20, lauantaisin 9-17 ja sunnuntaisin 11-17.

Ota yhteyttä proviisorit Sanna-Mari Salonen ja Riikka Aalto (proviisorit@raumanapteekki.fi) tai apteekkari Päivi Mäkelä (paivi.makela@apteekit.net, puh. 044-2822851)

SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ

Sosiaali- ja terveysministeriössä toimiva lääkkeiden hintalautakunta hakee harjoittelijaa, jonka tehtävänä ovat korvattavuushakemusten esitarkastus ja koosteiden valmistaminen asiantuntijalausuntoja varten, hintalautakunnan esittelijöiden avustaminen sekä muut erikseen sovittavat tehtävät. 

Harjoittelijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä valmiuksia, hyvää organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.Hakijan tulee olla opiskelija suomalaisessa yliopistossa. Soveltuvat koulutusalat ovat farmasia tai terveystaloustiede. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän ja kannustamme sinua kehittämään osaamistasi. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä etätyömahdollisuuksia. Työyhteisömme arvostaa tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, ja toivomme hakijoiksi eri sukupuolia olevia, eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia henkilöitä. 

Harjoittelun kesto on kolme kuukautta ja ajankohta ensisijaisesti kesällä 2024.Harjoittelijan palkka on 1600 €/kk. Lisätietoja antaa

Yliproviisori Veera Silmu, 0295 163 610

Yliproviisori Senni Kaunisto, 0295 163 458 

Hae harjoittelijaksi valtiolle.fi-palvelussa 1.2.2024 klo 16:15 mennessä:https://valtiolle.fi/fi/tyopaikat/harjoitteljia-laakkeiden-hintalautakunnan-tehtavat-296/?&limit=24

Limingan apteekki

Haemme asiakaspalvelualtista ja aktiivista proviisoriopiskelijaa/farmaseuttia/farmaseuttiopiskelijaa oppilaan oikeuksin kesätöihin touko-elokuulle 2024 Limingan apteekkiin tai Tyrnävällä toimivaan sivuapteekkiimme. Toimimme myös opetusapteekkina. Meillä voit halutessasi suorittaa 2. tai 1. harjoittelun. Harjoittelun/ kesätyön alkamisajankohta on neuvoteltavissa, mutta toivomme saavamme vahvistusta etenkin kesäkuun ja elokuun väliselle ajalle.
Tarjoamme monipuolisen työnkuvan maaseutuapteekissa mukavassa työyhteisössä. Palveluvalikoimaamme kuuluvat annosjakelu, hoivakotitoimitukset, lääkehoidon arvioinnit sekä lääkevalmistus, joihin kaikkiin pääset halutessasi tutustumaan harjoittelujakson/kesätyöjakson aikana. Meillä on myös kattava kosmetiikkavalikoima. Moderni Limingan apteekki sijaitsee ruokakaupan yhteydessä vuonna 2021 meitä varten remontoidussa tilassa. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja rowa-robotti, joiden käyttöön sinut perehdytetään. Palvelemme ma-pe klo 8:30-19 ja la klo 9-16. Sunnuntaisin apteekki on suljettu. Myös Tyrnävän apteekki on remontoitu keväällä 2023.
Liminka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä 25 min ajomatkan etäisyydellä Oulusta. Apteekissamme työskentelee apteekkarin ja proviisorin lisäksi vakituisesti 5 farmaseuttia ja 2 lääketeknikkoa. Tyrnävällä työskentelee apteekinhoitaja-proviisorin lisäksi 2 farmaseuttia sekä lääketeknikko. Tarvittaessa autamme asunnon etsimisessä Oulusta/Oulun seudulta. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!
Yhteydenotot:apteekkari Hanna Ervasti p. 040 7761 476proviisori Henna Markus p. 040 0549 661
Ps. Facebookissa pääset kurkistamaan apteekkiimme.

Kristinestads 2. Lappfjärds apotek

Kristiinankaupungin 2. Lapväärtin apteekki etsii opiskelijaa tai valmista farmaseuttia / proviisoria tuntityöläiseksi tai osa-aikaiseksi työkaveriksi. Meillä saat neuvoa ja opastaa asiakkaita kiireettömästi ja vaihtaa kuulumiset asiakkaiden kanssa; ruotsiksi ja suomeksi. Asiakaspalvelun lisäksi voit ottaa vastuullisesi esim. markkinointia ja somea.  Käytössä meillä on MAXX- järjestelmä. Olemme auki vain arkipäivisin klo 9 – 17, ei lauantai – tai pyhätöitä. 
Kysy rohkeasti lisää ja laita viestiä sähköpostilla: marjo.alatalo@apteekit.net tai puhelimitse: 044 – 57 23 513

Hirvensalo apotek

Farmaceut, välkommen till vårt glada team på Hirvensalo apotek i Åbo!

Vi söker en farmaceut till vår unga, trevliga arbetsgemenskap, som 
uppskattar farmaceutiskt kunnande. Vi har ett fint arbetsteam och 
uppmuntrar varandra. Hos oss kan du påverka dina kommande 
arbetsuppgifter enligt dina önskemål. Det finns många valmöjligheter, 
till exempel om du är intresserad av att utveckla vår kundservice eller 
läkemedelsrådgivning, vår marknadsföring, läkemedelssäkerhet eller vår 
nätapoteksverksamhet. Vi erbjuder dig mångsidigt arbete med goda 
anställningsförmåner (t.ex. Smartum kultur- och motionssedlar och 
skolningar). Om du önskar kan du vara med i planeringen av 
arbetsgemenskapens rekreationsdagar. Arbetsplatsen kan vara 
tidsbegränsad eller fastanställning, på hel- eller deltid enligt ditt 
önskemål. Det finns även bra bussförbindelser.

Vi förväntar oss att du är samarbetskunnig och du trivs med att arbeta 
med kunder. Vi använder apotekssystemet pD3, läkemedelsroboten Fixu och beställningsprogrammet Easymedi, som vi gärna hjälper dig med. Apoteket är öppet på vardagar kl 9-19 och lördagar kl 9-17. Vi har stängt på 
söndagar och helgdagar.

Vår provisor berättar gärna mer: provisor Salla Toivonen 
salla.toivonen@hirvensalonapteekki.fi eller så kan du kontakta 
apotekaren Marina Jungner, tel: 040 5610772
Om du är intresserad, skicka gärna in en fritt formulerad ansökan till 
apotekaren marina.jungner@apteekit.net

Bekanta dig med vår verksamhet på våra webbsidor 
www.hirvensalonapteekki.fi och www.saaristoapteekki.fi.

— 
Ystävällisin terveisin,
Salla Toivonen
Proviisori
Hirvensalon apteekki
Pitkäpellonkatu 2, 20900 Turku

Turun Tamperentien Apteekki

Töitä tarjolla kasvavassa joukossamme! Haemme farmaseuttia ja teknistä Turun Tampereentien apteekkiin. Tässä hyvä tilaisuus myös keikkatyöstä kiinnostuneelle farmasian ammattilaiselle tai alan opiskelijalle. 

Apteekki sijaitsee ympärivuorokauden palvelevan Tampereentien Prisman yhteydessä hiljattain uudistuneissa tiloissa. Käytössämme on Pd3 -apteekkijärjestelmä. Apunamme on myös laajat tietokannat lääkeneuvontaan ja varastoautomaatti Rowa helpottamassa lääkkeiden keräilyä ja parantamassa lääketurvallisuutta. Koulutamme tarvittaessa apteekkiohjelman ja tietokantojen käyttöön. 

Työsuhde voi olla vakituinen tai määräaikainen. Työaika voidaan sopia toiveesi mukaan koko- tai osa-aikaisena. Palvelemme joka päivä 7-23. Laajat aukioloajat mahdollistavat joustavan työvuorosuunnittelun, joten työ sopii myös opiskelijalle tai muun työn oheen lisätyöksi. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus työsuhdeasuntoon tarvittaessa.

Apteekkimme on koulutusmyönteinen ja henkilökunnalle tarjotaan kilpailukykyiset työsuhde-edut. Apteekissa on hyvä ilmapiiri ja mukavat työkaverit. 

Ota rohkeasti yhteyttä apteekkariin tai proviisoreihin niin kerromme lisää puh. 02-238 1457 tai turku15@apteekit.net.

Pulssin apteekki

Avoinna vakituinen paikka Pulssin apteekissa asiakaspalvelusta pitävälle farmaseutille. Käytössämme Maxx-järjestelmä. Ota pikaisesti yhteyttä , niin jutellaan lisää.

Heikki Andell apteekkari  p. 0407484454

Anna Ojanen proviisori  p. 022336677

humaliston.apteekki@apteekit.net

.

Kyrkslätts Nya Apotek

Vi behöver till vårt glada gäng en farmaceut som gärna kan betjäna våra kunder på både finska och svenska. I förstahand söker vi en farmaceut för heltidsanställning men även andra anställningsformer är möjliga. Arbetstiderna är flexibla tack vara apotekets öppenhetstider. Vi har pd3-systemet och lagerrobot i bruk. Vi hör till Avainapteeki-kedjan.

Mera information fås av apotekare Anders Karlsson anders@apotek.fi och provisor Maria Fernandez, Maria.Fernandez@apteekit.net eller tel. 020 728 1890

Kirkkonummen Uusi Apteekki

Tarvitsemme iloiseen joukkoomme farmaseuttia palvelemaan asiakkaita mieluiten sekä suomeksi että ruotsiksi. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista farmaseuttia, mutta myös muut työaikajärjestelyt ovat mahdollisia.

Apteekin aukioloajat mahdollistavat joustavat työajat.

Käytössä on pd3-järjestelmä sekä varastoautomaatti. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun.

Lisätietoja antavat apteekkari Anders Karlsson anders@apotek.fi ja proviisori Maria Fernandez, Maria.Fernandez@apteekit.net tai 020 728 1890 

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7. 

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa. 

.

Kimito apotek:

Vi söker en farmaceut eller person med farmaceuträttigheter som sommarvikarie. Vi använder oss av apoteksprogrammet pd3.  Av våra kunder är ca. 70% svenskspråkiga, vilket betyder att den person som söker tjänsten behöver behärska båda inhemska språken. Kimitoön är en naturskön ö med intressanta besöksmål och ett mångsidigt utbud av tjänster.  Om det behövs hjälper vi till med att söka bostad. Om du blev intresserad välkomnar vi dig varmt till vårt glada gäng!

Kontakta apotekare Kaisa Rauhala via e-mail kaisa.rauhala@apteekit.net  

.

.

HEJ DU SNART FÄRDIG FARMACEUT

Vi erbjuder en heltidstjänst för färdig farmaceut eller snart färdig farmaceut till apoteket i Runosbacken, Åbo.

Tidpunkt för start kan avtalas flexibelt, även deltidsarbete om så önskas. Vi är ett ungt och sammansvetsat team och vi en god arbetsatmosfär.

Arbetstiderna är bekväma, inga sena kvällar eller långa veckoslut. Bra bussförbindelser till Runosbacken från centrum.

Som farmaceut hos oss arbetar du omväxlande bland annat med rådgivning och försäljning inom recept och egenvård, samt dosdispensering bl.a. för hemsjukvård och vårdhem.

Kontakta och fråga gärna mer (på finska) av apotekare Lenita Jokinen, tel.: 050 490 8944 eller e- post: Lenita.jokinen@apteekit.net

.

.

Logo
Moi, sinä kohta valmistuva farmaseutti, tule töihin Satafarmalle!
Oletko jo miettinyt missä haluat työskennellä valmistuttuasi? Oletko pohtinut, miten viihtyisit työssäsi, kehittäisit osaamistasi ja oppisit apteekkialan mahdollisimman monipuolisesti?Satafarmalla sinulla on mahdollisuus tähän!

Minkälaisen työsopimuksen Satafarma tarjoaa?
 
Satafarmalla voi työskennellä erilaisilla työsopimuksilla ja sovimmekin jokaisen työntekijän kanssa hänelle sopivimmasta työsopimuksesta yhdessä. Osa Satafarmalaisista työskentelee esimerkiksi viisi päivää viikossa, osa kolme päivää viikossa ja pieni osa ns. nollasopimuksella, eli ovat töihin kutsuttaessa-työsuhteessa. 
 
Nollasopimus sopii erityisesti työntekijöille, jotka haluavat itse päättää oman työrytminsä, kuten tehdä kesällä töitä paljon ja lomailla talvella useamman kuukauden, esimerkiksi ulkomailla. Nollasopimus on erinomainen myös sairaala-apteekissa työskenteleville tai opiskelijoille, jotka haluavat ylläpitää avoapteekkipuolen ammattitaitoa.
 
Satafarmalla kuukausittaisen sopimustuntimäärän ylittävät työtunnit talletetaan työaikapankkiin, minkä avulla työmäärää tasataan tulevina kuukausina. Eli jos olet tehnyt töitä jossain kuussa enemmän kuin työsopimuksessasi lukee, on sinulla mahdollisuus pitää tulevina kuukausina ylimääräisiä palkallisia vapaapäiviä. Siistiä, eikö! Nollasopimuksella kaikki tehdyt työtunnit maksetaan kuukausittain ja työaikapankki ei ole heillä käytössä.

Miten voin hakea Satafarmalle töihin?
 
Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen info@satafarma.fi
 
Voit myös soittaa Satafarman yrittäjille:
Pauliina Reuna 044 012 0836 tai 
Johanna Lukola 044 231 3357.